Sezenaksukarademir Kızlar doğum yapalı 1 buçuk ay oldu. Son 2 haftadır kuyruk sokumum dehşet ağrıyor tuvalette, oturup kalkarken zorlanır oldum. Yaşayan, önerisi olan var mı?
AyazAslan Sezenaksukarademir bende kuyruk sokumu yerinden kaymis biraz, fizik tedavi ile geri oturttular. Sirt ustu yatamiyordum, egilemiyordum, surekli bi aci vardi...
Derya2244 Sezenaksukarademir merhaba Kuyruk sokumu sıkıntınız geçti mi ? Oturabiliyormusunuz artık ? Lütfen cevap verin
Sezenaksukarademir AyazAslan sırt üstü falan yatıyorum ama oturduğum yerde çok acıyor kalkarken zorlanıyorum. Normal oturamaz oldum. Hangi doktora gittiniz onun için
Derya2244 AyazAslan merhaba. Kuyruk sokumunda yamulma olduğunu söylemişsiniz ? Geçti mi rahatsızlıginiz ? Bende 1 ay önce normal doğum yaptım kuyruk kemiği yamulmuş kemiğim çok batıyor oturamiyorum :( birdaha eskisi gibi otramicam diye çok korkuyorum :( lütfen yardımcı olur musun ? Geçiyor mu
AyazAslan Sezenaksukarademir yurt disindayim, burda pelvik taban fizik tedavisi diye geciyor. Arastirip bulursunuz insaAllah 🙏 aylarca aci cektim resmen, tedavi 2 dk surdu gecti
Sezenaksukarademir Mehmetinannesi bel tutulmasından değil galiba ya. Dikkat edin ve bir doktora gidin bence