goktugmehmet Canımm kızlar bişey sırucam eşim çiğköfte gwtirmiş aşırıda canım çekti dürüm yapıpbyedin ayranla haffde acıymış sütüme yansırmı sonradan vicdan yaptım neden yedim diye ama canım çok çekti nabim
iki_tospik_annesiii goktugmehmet ye cnm hiç birşey olmaz ben ilk oglumda da sürekli yiyordum şimdi 22 aylık ikinci bebeğimde de yiyorum 2 ay 12 günlük oda
Eminos goktugmehmet ooo ben kac kez cigkofte yaptim evde acili acili hemfe makinem yogurur cok sık yaparim bisey olmaz afiyet olsun
Minisinannesiii goktugmehmet ben yeşil soğan yiyodum süt olsun diye kokusu bile değişiyodu almiyodu bazen
Aryabebek14 goktugmehmet ayrıca acı vs herhangi bir etki yapmıyor ben süsbiberi bile yiyorum öyle olsa doğdudaki insanların bebekleri helak olur😀 süte geçip geçmeyeceğini rabbim biliyor sonucta neden geçsin acı süte
Minikkussss goktugmehmet süt yapar yiyin 😄 cok acı olmasn birde yedkten sonra 2 cay için üstüne hiç bişey olmz
MySunny goktugmehmet istersen bir kilo ye,acı süte geçmez merak etme😅 emzirme doalam vardı o söyledi.Öyle ınu yeme bunu yeme hapma sakın, ne bıuluyorsan ye.Ben hep öyle yaptım,😋😋😋
nefesinannesi33 goktugmehmet yemeklerinde sırf acı kullananlar napıyor demekki bebeği rahatsız etmiyor
glsma06 goktugmehmet ne yerseniz yeyin sutunuzun tadi ayni isterseniz kendiniz bi tadin degisik mi 😂 merak etmeyin aci biber de yedim cogkogtede yedim hatta o zamankar cok guzel emerdi makarna yedigim gunler skntili olurdu demek ki sutten degil bebektwn dedim 😍