Omrfrk Nerdeyse 1haftadir meme reddi yasiyorum hic aklima gelmedi tayzkkten olsbilcegi ama fiskiriyo sut beb3gim gercektrn ondanmi reddrdiyo beni cunku sagip biberonla verince icti daha 44gunluguz eger oyleyse napmaliyim?
elifiii Omrfrk ön sütünüzü elinizle sağım yapın, ve sırtınızı arkaya yaslayarak emzirin. yatarak emzirmeyin. asağı yönlü emzirme tazyikli sütte önerilmiyor. ve bebeğinizin mutlaka gazını meme değiştirirken cıkartın.
Munoss Omrfrk onden biraz bosalt memeni yada emerken bebek memenle ayni seviye olsun sut kendiliginden akmayacak gibi
Bfsozn Sütünün fazla olanını sağıp emzirmeyi deneyebilirsin bide farklı emzirme pozisyonu da kullan kucakta emziriyorsan yatarak emzir gibi
Arife Omrfrk 47. Gunumuzfe basladi birde atak zamaniymis galiba aksam olunca ağlayıp emmiyordu elimle 5 fk sagip verdim birde dusa girdim oyle emzirdim ten temasi yapmaya calistim duzeldi 1 hafta sonra
Arife Omrfrk gazda cok etkili oluyo tam aksama sanci tutuyi bizimde birde kaka da yaoamiyo ondanda ememeyio sinirlenip tutmuyirdy