Kızım 5 ay 23 günlük alt diş etinde 2 nokta var bu aksam 20:30 da cıglık cıglıga uyandı.gaz zannettim sab simplex 20 damla verdim cünkü dünde gaz nedenıyle uyanmıştı uykusundan.sonrasında ayaktaykende agladı sureklı yatırdıgımda da agladı doktora yazdm bu aylarda gaz olmaz devam ederse getirin muayne edelm dedi. Bugun kulagını cekıstırdı durdu bende kesfettı kulagını dıye dusundum ağlama yok Huzursuzluk var bugun dogru duzgun emmek ıstemedı bile Uykularımız karıstı bende az önce belırtılerıne baktım bu söylediklerimde var içince.o beyaz noktalardan sonra ne zaman cıkar dişi acaba. Diş kaşıyıcısıyla kaşıttım biraz sevmedi istemedi dolaptan alıpta. Bide böyle diş fırcası gibi olan var parmağa takılan onunlada yaptm biraz onuda istemedi oyuncak hışırtılı kitap vardı elinde onu agzına tepiştirdi ısırdı durdu onu. Diş oldugnu düşünüyorum açkçası doktoea gidicez daha randevu almadım ama. Dişiyse eger nasıl rahatlatabiliriz acaba ilk cocugum ve deneyimimde yok 🙈 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰