Motattisemuittur Eş yazdım çünkü gerçekten eş postlarına giriliyor neyse kızım bu gün 4. Ay aşısını oldu şuan ateşi var acemiyim ne yapmam lazım ilaç yok ateşi 37.9 37.8 38 değişiyor bez koydum kafasına ne yapmam lazım lütfen yardım
Bikedibikizannesi Motattisemuittur çok yüksek değil bana göre ateşi bu kadarda ben ilaç vermiyorum şahsen. limonlu çorap giydirin ve başına ıslak havlu koyun
BelisMelis411 Motattisemuittur coraplarını limon suyuna batır sık giydir oda ateşi düşürüyor suya sırke fıan dökmedin değil mi önerilmiyor cunku o. İlk zaman atesı dusuruyor sirke daha donra birden atesı cıkıyor
tazeannee_ Motattisemuittur bende aynısı yaşadım 10 gün önce gece cok mızmızlandı calpol verdim 5 6 saat arayla hiçbirşey yapmadım şükür geçti endişelenmeye gerek yok 38 i geçerse hemen götür hastaneye canım
Motattisemuittur Hilal-95 Linailkay Kaan01 yektasmom tazeannee_ BelisMelis411 Bikedibikizannesi arkadaşlar uykusu var aceba uyutsam sürekli başında beklesem olur mu toksa uyutmamak mı gerekiyor
Motattisemuittur BelisMelis411 hayır sadece suya batırdım bez koydum şimdi limona batırıp ayağını giydirdim
Mavisali tazeannee_ Motattisemuittur siz parol için emzirin ateşi düşer. Calpol yoksa ben öyle yapmıştım 4 ay asisinda ama biraz olur ateş zibinlada bırak emzir sık sık geçer ateşi bebişin
zalb41 Motattisemuittur bir çay kaşığı calpol verebilirsiniz hem ateşini düşürür hem de ağrısı varsa rahatlatır
BelisMelis411 Motattisemuittur evet ınsallah siga olucaktır ası nedenıhle cok atesı ckmıyor ama yuksek olursa dıkkat edın bizim enfeksyon varmıştı hem ası vurulmustu enfeksyon oldugunu bilmiyorduk atesı 2 gun hc gecmedı sadece gecelerı atesı cıkıyordu
Kaan01 Motattisemuittur 37.5 uzeri atestir. Once dus yaptirin ilik su ile oyalamadan 5 dk da. Dusmezse calpol
Hilal-95 Motattisemuittur canm sende parol içebilirsin ben öyle yapmıştım ateş görmedik şükür carpol verdi doktor nolur nolmaz diye
Linailkay Motattisemuittur 4. Ay aşısonda bende yaşadım hatta ben korktum doktora götürdüm gece ateş düşürücü verdiler 1 saate düştü nöbetci ezaneden al ateş düşürücü
Cigdem26_ Motattisemuittur ilacınız yoksa bebişe öyle soğuk bez falan koyulmuyo önerilmiyomus ben öyle duydum Bi 20 gün önce bende aynılarını yasadım calpol verdim ve zıbınla bıraktım biraz öyle kalınca ateşi düştü sizde sadece zıbınla bırakabilirsiniz
JstDef Motattisemuittur Bir saat boyunca 37.5 üzerinde kalmaması öneriliyor. Bize aşı yerine suya temas önermemişti doktoru tarafından ama size doktorunuz sıkıntı görmemiş olabilir o yüzden bilmiyorum. Ilık bezlerle düzenli olarak kol altları dirsek ve diz kapağı içlerini silin. Odanın da ısısını düşürün ya da zıbınla durdurun. Soğuk su şok etkisi yaratır o ateşi anlık düşürse de 2 3 dakika sonra daha da artabilir ateşi. Bol bol emzirin. İlaç dışında bunları yapabilirsiniz. Benim bebeğim 2 gün boyunca o ateşi çektiği için ben aralıklı olarak ilaçla ilerlemiştim.
JstDef Motattisemuittur Uyutun tabi ki dinlenmesi daha iyi, kendine de gelir. Ama uykuda ateşi çıkabilir saat başı ateşini ölçersiniz ne olur ne olmaz. Ateşin makattan sonra en iyi koltuk altından çıktığını söylüyor doktorlar. Alnından ölçtüğünüz ateşe pek güvenmeyin.
Cigdem26_ Motattisemuittur biraz geç oldu kusura bakma, tabiki uyuyabilir benim kız ful uyumustu bende üstünü cıkardım ince battaniyesini örttüm üstüne basında bekledim ateşi düsünce de giydirdim üstünü
Susam02 Motattisemuittur ılık suyla duş aldırın. Uzerine de ince bi zıbın giydirin. Hemen düser atesi. Uyusun sıkintı yok ama ateş düşene kadar başında bekleyin
BelisMelis411 Motattisemuittur ben uyutmustm ama hep atesını olsuyordum cok pımpırıklıyım de 😂 esım gece vardıyasındaydı tektım evde bırde uyurken daha ıyı oluyordu basında bezı tutturmuyordu zaten ates nedenıyle uyku halı oluyodu hep saat bası alarm kurmustm ama 2 Gun boyunca hc uyuyamamıstm gunduz o uyudugnda uyuyordum bı tek . 5 dk da 1 atesını olcuyodum bi cıkıp bı ınıyodu bızmkı enfeksyondan