Hirakus25 Slm kızlar bebeğim 1 haftalık ama uyandırıp emzirmek çok zor kaç saatte bir emzirmem gerekir uyanmasını mı beklemeliyim emerken uyuya kalıyor napmam gerekiyor çok sinir oldum 😢
Saudade Hirakus25 gündüzleri 2 saatte bir geceleri kilosu iyiyse 3 saatte bir emzirmen gerekli uyandırman icin emzirmeden önce altını al sil o zaman uyanır 😇
Kadersizxww Hirakus25 ayaklarını okşa burnuna dokun karnını ovala uyandırmak için yarım satte bir emzir canım Dr bana öyle demişti
selinn_ Hirakus25 ilk doğduğunda oyle oluyor evet ama en fazla 2 saatte bir emzir. Uyandırması da zor biliyorum fakat yemeyince hemen sarılık oluveriyor. Ben düştüm o hataya hemen sarılık oldu. Sonrasında sürekli emzirerek alttattik şükür
tazebiirannee Hirakus25 benim bebeğim 23 günlük ilk günden beri gece gündüz 2 saatte bir emziriyorum uyanmıyosa zorla uyandır o zaten uyusa bile emdiği yeter
emrgnc selinn_ ne kadarda atlattınız sarılığınızı biz 27 günlük olduk hala var değerimiz 11. Gündüz saatte bir gece iki saatte bir emziriyorum ona rağmen geçmedi
kerimeurgun Kadersizxww bnm de 20günlük oglum var doktor banada gunduzleri 2saatte bir geceleri 3saatte bir emzir uyursa mutlaka uyandir demisti yarim saatte bir emzir diyen doktoru ilk defa duydum canim
Saudade Kadersizxww çocuk kusar tüm mideyi 30 dkda mı? Rutini zaten hep 2 saattir 30 dkda bir emzirirsek geceye kadar ne olcak? Midesi zaten fındıktan küçük🤦🏻♀️
hayatbayatt Kadersizxww yarım saatte bi insan da tükenir zaten günde kaç defa yapar minicik hazmedemez gazlı olur çok rutin 2 saatte bi sabittir zaten doktor neye dayanarak demiş acaba bizde sarılık olduk ama yine 2 saatte bi emzirme yapıyordum
Ziyne 2 saatte bir emzirin sarılığı yoksa bebeğim sarılık olduğu için her saat emzirdim. Emzirme süresinin 3 saati geçmemesini söylemişlerdi.