Meltem37 Kizlar adetim. 2 3 gun gecinti test pozitif ama belki hormonlarim yuksek bu donemde sökülemedim diyemi oyel cikti sizde test yapip hastanede tahlilde degiskenlik gosternenin varmi acaba hiç bilgisi
iremceren Meltem37 korunmasız ilişki olduysa hamile olabilirsnz doğumla beraber beta hcg sıfırlanr dolayısyla da 12 ay sonra tesadüfen yüksk çıkmasss
Meltem37 birmelekannesi2 evet daha 1 yasinda oğlum var ya acaba olamdim hormonlarimdan mi sebeb öyle cikti kafayi yicem🙄
Meltem37 1 yasinda oğlum var korunmasiz iliskiyede sıklikla girmiyorduk ama kismet böyleymis heralde allahtan gelen tabi ama yinede düsunuyo insan
birtutamsac Meltem37 korunmasiz iliskiyede sıklikla girmiyorduk ama kismet böyleymis Sıklıkla ! Bi kere korunmasız yeter hamile kalmanız için 😼
birtutamsac Meltem37 10 ay olmadı diye doğumdan sonra her korunmasız ilişki risktir. Hayırlısı olsun sağlıkla doğsun demek düşer bize bu durumda
Meltem37 10a y olmadi diye kendimi salmadim tabikide bizde beklemiyoduk normalde de gecikmelerim oluyodu kendimi bildim bileli Hayirlisi rabbimin hediyesi