Busrabsr Kizlar bebegim egzama bi kuruyor bi geri kizariyor bebegim suan kasintidan duramiyor uazik kivranip duriyor😔😔bepanthl krem surdum egzama kremini fayda etmiyor
Bibebisgordumsanki Busrabsr egzama da duzenli nemlendirmek cok onemli. Hafiflemesi icin. Gunde en az uc kez nemlendirin hatta yeterli gelmiyorsa hafif islatip nemlendirici uygulayin. Banyodan sonra tam kurulamadan uygulayin. Anlik olarak krem iyi gelmediyse ne iyi gelir bilemedim baska nemlendirici ya da ilac olan kremlerden kullandiniz mo
sademinannesi Busrabsr kortizonlu kremini kullandıktan sonra sık sık nemlendirmen gerekiyor bize mustela stelatopia balmı ve şampuanı iyi gelmişti tavsiye ederim. Çamaşırlarını çift durulama ve yumuşatıcı kullanmayın kokusuz deterjan kullanmanda fayda var. Bir de egzama toza falan tepki veriyor ondan dolayı da kıyafetlerini yıkadıktan sonra ben çırpıp ütülüyorum böyle böyle bitirdik şükür şimdi nadir çıkıyor. Emziriyorsanız da yediklerinize içtiklerinize de dikkat etmeniz gerekiyor yeyip vücut tepkisini ölçüp ona göre yemelisin
AybarsVeKaan Busrabsr anne sutunden bile gecebiliyor bebege.bizim doktorsut ve sut urunleri tahin helva yedigin zaman bebeginde daha cok görürsun kizariklik dedi
sademinannesi Busrabsr bize doktorumuz mayalı şeyler yeme demişti (yoğurt,süt, sütlaç vs) bizde şuan ben süt içince ve ketçaplı bişeyler yeyince kızımda tepki veriyor canım bunları dene bi deterjan olarakta dalin yenidoğan kullanıyorum kokusuz diye