Alparslanaskim Kizlar merhaba şampuanlar bebegimde hep kuruluk yaptı ne kullandıysam en son sebamed kaldi. Kullanan varmi mennun kalıp sorun yaşamayan?
Agg0207 Alparslanaskim ben dört aydır kullanıyorum çok memnunum bence çok güzel ama bebeginize yenidogan şampuanları alırsanız belki sorun yaşamazsnız onlar dahada hassas ciltler için oluyor
Merve201119 Alparslanaskim canım benimde sebamed bebeğimde kuruluk yaptı sonra mustelaya geçtim yenidoğan köpük şampuana ondan çok memnun kaldım hala kullanıyorum
ArasinnAnnesi Alparslanaskim oğlum 1.5 yaşında 1.5 yıldır onu kullanıyorum hiç degistirmedim çok ama çok memnunum
kelebekkk Alparslanaskim kızım 7 aylık 16 günlük doğduğundan beri sebamed kullanıyorum hastanedende numunelik mustela vermişlerdi onuda denedim hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar zaten en iyi marke 2 si
Alparslanaskim Agg0207 unibaby ve dalın kullandım ama cildi çok hassas aşırı kuruluk yapıyor yağliyorum duştan sonra düzeliyor duş alınca tekrar kuruyor. Doktorumuzda sebamedi kullan dedi sizlere sormak istedim
Duyguaslannn 5 aylık hala yenıdoğan sebamed şampuan kullanıyorum çok ta memnunum ama tabiki her bebek farklıdır🙏🏻
Semra9613 Bende sebametle basladim butun urunlerini almistim kuruluk yapti vucutta biraktim dalinle yikiyorum daha iyi geldi.her bebek teni farkli galiba
ssunal34 Alparslanaskim sebamedin yenidogan şampuanı cok guzel hic bir sorun yasamadim ama suan 3 bucuj aylik bebegime sebamedin normal bebek sampuani aldim kullandim yuzunde dokuntu yapti
Alparslanaskim Hepinize çok teşekkür ederim ten farkı olduğu için deneyerek karar vermem gerekiyr:( mustela ve sebamedi denicem çok teşekkür ederim😘😘