Kaanbebek valla ben neler neler yaptım bir bilseniz... hatta bununla ilgili postum var bakabilirsiniz. Aguline sap simplex biogaia kullandım. Üstelik 2 tanesini aynı anda kullanarak devam ettim ama hiç bir işe yaramadı. Sıcak uygulama yapmıştım kiraz çekirdeği fon makinası ve havlu gibi. Bitki çayları içtim kimyon rezene. Hatta oğluma muskat bile verdim 😣 çok pişman oldum sonra. Kendim 4 ay ne bakliyat ne de çikolata kafein soğan vs yemedim içmedim. Oğluma patik giydiriyordum kış mevsimiydi o zaman. Günde belki 10 sefer masaj yapardım. Youtube de var bi sürü video. Bide poposuna zeytin yagi ile masaj yapardım. Biz fitil bile kullandık biliyomusunuz o bile işe yaramadı o dönem. Ama her bebek aynı olmuyor benim oglumda hiç birşey etkili olmadı biz fon makinası açar elimizde sallardık 2 saat. Anca yarım saat sonra susardi sallamaya başlayınca. Belki sizin bebeğiniz de bu saydiklarimdan biri etkili olur bilemiyorum denemek lazm. Sizinde az kalmış inşallah buçuk aydan sonra azalıyor rahatlarsiniz inş.