uzunayse 45 günlük bebeğim var yeni ilk defa bugün emzik vermeye başladım çocuğum da emzik tokluk hissi yaratır mı acıktığı zaman emziği ağzından atar mı nasıl anlayabilirim acıktığı acıktığını
Fusunf uzunayse bende bunu çok merak ediyorum geçi benimki emzik almıyor midesi bulanıyor gibi yapıp atıyor
Liliyy uzunayse 45 günlük bebek her memeyi verdiğinde tutar bilmez ve her uyuyacağı zaman ve uyandığında emzir sık sık ilk zamanlar öyle olur emzik te alıştırıyosan eğer uzun verme arada ver emdikten sonra ver
dunyaharikasi uzunayse benimde bir aylık bebeğim. Açken emzik vermeye çalıştığımda ağzına alıp dili ile itiyor birkaç kere aynısını yapınca aç olduğunu anlıyorum. Sadece uyumadan önce ayakta sallanırken alıp karnı toksa uyuyup kalıyor
yinehamile35 uzunayse ağladığında anlarsın.2 bebeğime de ilk günden beri emzik verdim hiç sorun yaşamadım.Acıktığını da kendisi belli eder zaten bebekler
uzunayse Liliyy zaten emzik verme nedenim sürekli emmek istiyor ve iki gündür de kusuyor emdiği gibi Doktar iki saate bir emzir dedi o yüzden emzikle oyalansin diye verdim. Yoksa yarın saate bir saate bir emmek istiyor emer emmez kusuyor içtiği sütü
Liliyy uzunayse ozaman kac dk emiyo ona bak 5 dk anca emer doyar çok emiyosa ondan fazlasını atar kusar memede çok tutma doyduğunu blmez bide öle dene bide 45 gnlk bebek 1 saat anca uyanık kalır uzun uyur ona göre hesapla emzir uyumuyomuu hiç 2 saat falan
uzunayse Liliyy gece uyuyor 2-3 saat Belki oyuzden gece hiç kusmuyor. Gündüz uykuları kısa kısa Sürekli aranıyor meme Bugün rahattı emzikle İnşallah kilo alımı azalmaz 15 gün sonra belli olur kontrolde