elifayz Merhabalar 5.atak haftasını bebeginde yaşayan var mı 26.haftaya denk geliyor oğlum 5ay 23 günlük bu sıralar çok huysuz sürekli uyumak istiyor uykuya doymuyor atak mı yoksa dış çıkarma dönemi mı bilemedim
Liyaninannesiiii elifayz atak canım bende post aciyordum bu konuda baya zorladı beni de 4 ay atagi bile daha rahat gecmisti
elifayz Liyaninannesiiii bu ataklar ne zaman bitecek ya biri bitiyor biri başlıyor sizde ne gibi sıkıntılar yarattı acaba çocuğunuzla gozlemlediginiz ve ne kadar sürüyor bi bilginiz varmi acaba
Liyaninannesiiii elifayz sürekli mizmizdi kucak isterdim gece yarım saatte bir uyanırdi meme bağımlısı olmustu
elifayz Liyaninannesiiii him anladım bizde de mama reddi var sanki mamasını emmek istemiyor uyurken uykusunda ağlıyor cok huysuz mizmiz sürekli uyku istiyor
Liyaninannesiiii elifayz evet evet onlar da oldu ağlardı uykusunda bazen meme istemezdi geçiyor dayan canm
Tuti29 elifayz atak hesaplamada günü gününe tutuyor benimki, 28. Günden sonra düzeldi yani:) uyku düzenimiz bozuldu 6+14 günlük uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum onun dışında iyi çok şükür 😂