Sblatc Kızımın saçlarında konak var biraz yağ sürüp biraz bekletip tarakla temizlemeye çalışıyorum ama saçlarla beraber çıkıyo saç köküne bağlı olarak. Böyle olması normal mi nasıl kolay temizlenir
Elaninannesiiii Sblatc benim kızımdada çıktı 5 buçuk aylığız dün farkettim. Sabah yağ sürdüm bi kaç saat beklettim arkaya doğru ters taradım baya çıktı ama bitmedi tamamen. Bi kaç yıkamadan sonra geçer dedi annem.
aselinannesiiiiiiii Sblatc benim kızımın kaşlarınds oldu saçında yok ama zeytinyağı sürüp bekletiyorum kendi kendine geçer diyorlar ama saç içinde annem demişti küçük erkek tarağıyla yavaş yavaş tara diye saçı geliyorsa gelsin bir şey olmaz inşallah yerine yenisi çıkar
Sblatc Elaninannesiiii bende bi kaç kere yaptım baya azaldı am bitmedi. Ama saçlarda çıkıyo kökünden sizde öyle oluyo mu
Lovers_33tantuniyam Sblatc Yağla tarayinca saç geliyor maalesef kel olmuştu oğlum ama daha gür çıkıyor korkmayın 🙃
Leylakkk Sblatc yağ sürüp konak tarağı ile tarıyorum 2 kez yaptım sadece önlerinde azcık kaldı saçı falanda cok gelmedi tek tük geliyor taraga ben badem yağı sürüyorum saçlarını beslesin diye
Leylakkk Sblatc ben arkadan öne doğru tarıyorum dökülme olmuyor belki ters taradığıniz için çok dokuluyordur.
tostosata Sblatc Ay aynı dertten muzdaripiz. Tarakla saçı geliyor 2 haftadır ellemşyorum kendi dökülür diye yağ sürüp bekliyorum sadece yine kabuklarla birlikte saçları geliyor sol tarafı kel oldu