bikerem Liyaninannesiiii ak sigorta ile 2020 ye kadar ysni 10 yil boyunca kizima ebeveynsiz sigorta yaptirdim,2 yildir ailece axa yaptiriyoruz. 2 yildir degismis oldugunu düşünmüyorum aslinda,sizin icin arastiracagim.
bikerem Liyaninannesiiii Devam edoyor,ak sigorta anasayfasinda da yazıyor,guvendiginiz bir sigorta acentesi ile calisin bence,sizi de dahil etmek icin eksik bilgi verilmis size
sarilokumumm Liyaninannesiiii ben sadece oğlum için sordum geçen hafta Acıbadem bupa sigorta sadece çocuk için yapıyor 1800 TL sanırım yaptırıcam
SulNur Liyaninannesiiii ben her yıl düzenli yaptırıyorum zaten o yüzden belki de yanıma bebeği eklemişlerdir. İkimizin de 2000 di. Demek ki 4000 civarı tutmuş bizim. Ben beraber yaptırıldığını bilmiyordum kusura bakmayın 💐
fasulyeninannesi1 Ya ben simdi mafreyle gorustum 16bin fiyat cikardilar neden bu kadar yuksek anlamadim
Mariposa Liyaninannesiiii biz Allianz yaptırdık, sadece kızlara yaptırma niyetimiz vardı en başta , anne de dahil olunca fiyat pek değişmiyordu bizde ailecek olalım madem dedik 😄 memnunum özel hastanelerde çok ise yarıyor tahliller muayene uyguna geliyor
Busragokceberra @FistikliLokumum Canımız annemiz forum kuralları gereği iletişim bilgileri istemek yasaktır bu yüzden yorumunuz silinmiştir
Sevgiguveen Liyaninannesiiii götürceğiniz hastane dr beğendiğiniz yerlerde geçiyormu kaç ayakta muane hakkı var kontrollerde muane hakkı gidiyor mu 10 gün içinde gittikleri falan bunları araştır amelyat acik durum doğuştan gelen hastalıkları karşılıyormu gibi gibi ben için yeterli olan acıbademdi onu yaptırdım kızıma sadece bi gorüşün isterseniz .araştırın