Elifimmm21 Bebeğinizi uyuturken dualar okur musunuz, okuyorsanız hangileri? Yada youtubeden açtığınız sure varsa hangisi? Bebeğim uykuya çok zor dalıyor, birde böyle denemek istiyorum
Ceyloo0625 Elifimmm21 kalem suresi dinletiyordum sürekli bir tamamı var birde 51. 53. Ayetleri var 101 kere YouTube açıyorum hafif sesle dinletiyorum
Elifatm1 Elifimmm21 bebegim kolikti ilk zamanlar çok zor uyutuyordum. Meryem Suresi, Yusuf Suresi açtığımda çok iyi geliyordu uyuyordu 5 dakikada. Bir de Nebe Suresi çok iyi geliyordu. Ayriyeten zor uyuduğu zamanlar Nebe Suresinin 9. Ayetini de başında okuyorum zikir gibi.
Durunun_annesi54 Elifimmm21 merhaba bende 2.ayında tesadüf olarak Nebe süresini açmıştım. Şuan 8 aylığız onunda uyumaya devam ediyor. Denemenizi tavsiye ederim
Nazlinazli37 Elifimmm21 ben hep Nebe suresi ile uyuttum oğlumu. Youtubeden açtım hem sakinleşti hemde güzel uyudu. Bazen de 4 defa fatiha okuyup uykuya dalana kadar ‘Vecealna nevmekum subaata’ ayetini okudum 🤲💐
Elifimmm21 Durunun_annesi54 nebe suresini bugün bende denedim uyudu🙏 😊youtube da 3 saatlik bir versiyonu var, bebeğiniz uyuduğu zaman kapatıyor musunuz? Yoksa uyurkende devam ettiriyor musunuz?
Durunun_annesi54 Elifimmm21 ben 10 dakikalık olan bir videoyu açmıştım sonrada hep onunla devam ettik alıştı ve sadece o videoda uyuyor :) zaten 10 dakikalık o bitene kadarda uyumuş oluyor