Asel06_ canim benim bebegim de 40 gun boyunca aglayarak gaz cikardi sezeryanla Dogum yaptim. Burada (Seul) bebegi size vermiyorlar bebek ayri bir odada kaliyor Siz gormeye gidiyorsunuz hatta emzirmeniz bile beklenmiyor. Ben kavga dovus bebegimi emzirdim eve geldikten 3 gun sonra tekrar hastaneye yattim enfeksiyon cikti uterusta. Bu sure lerde hep mama aldi biberonla. Ben eve geldigimde Yarim saat memeyi red etti ama sonra aldi. Lakin Az Az sik sik emmeye basladi. Ben doymuyor diye mama takviyesi yapiyordum geceleri 20. Gununde mamayi da kestim kalktim 10 dk da bir emzirdim. Suan zombi gibiyim uykusuzluktan. Bebegim sarilik olmadi cok sukur. Cunku hic uyumuyor du ben de Surekli emzirdim. Gazi icin de biogaia kullandim gunde 5 damla. Bir de masaj yaptim. YouTube da videolari var izle. Barsak dugumlenmesi icin yanlis hareketler kullanmam gerek ama ufak ufak masaj yapip bacaklarini karnina dogru cekersen kolay gaz cikarir. Biz 2 aylik olduk hala gaz damlasina devam. Sutunuzde cok mu laktoz var. Belki bebekte alerji yapmistir. Bir doktora gorunun. Cunku sutte gaz cikarmayip mama da gaz cikarmasi ilginc. Gaz cikarmanin doymakla ilgisi yok. Sut alerjisine baktirin derim…bu arada emmeye baslayali biz de de biberon reddi var. kasikla da almiyor. Bir yere gidemiyorum bebegi birakip. Dondurucu sagdigim sutlerle dolu ne yapacam bilemiyorum