Aselemine27 Atak döneminiz ne kadar sürdü neler yaptınız dayanamıyorum artık uyumuyor sürekli kucakta hala ağlıyor ne yapsam dikkatini çekmiyor 😞
Ceyloo0625 Aselemine27 benimki birkaç gün öyleydi çok ağladığı zaman calpol verdim birde bol bil dişlerini Kaşıdım. Ellerimi yikayip sürüyordum damaklarina birde jel sürüyordum. Yani her ihtimali göz önünde bulundurun sadece atak zamanı diyip beklemeyin belki ağrısı sızısı vardır
Glsn7581 Aselemine27 atak haftasını yok saydım 😁öyle bir şey olmadığına inandirdim kendimi.boylece daha sakin kaldim.diger türlü 35 gün süren atak haftasını düşündükçe gerildim .gerildikce bebeğime de yansıdı.ben de yoksaydim.baktim daha sakinim.aglayinca anne karnı sesi açıyorum hep gülüp konuşuyor um altını bezlerken bile ne yaptığımı anlatıyorum ona😁ağlayınca öpüyorum.daha iyi şükür
Banaannede Aselemine27 hala devam ediyor 4 ay 1 haftalık. Yatıyor emiyor kalkıyor emiyor yenidoğanken bu kadar emmedi
Glsn7581 Ceyloo0625 beyin çok garip bir organ neyi aklından geçirirsen hangi korkuyu,onun tam ortasına koyuyor seni. hani diyorlar ya korktuğum başıma geldi diye tam olarak bu.
Aselemine27 Ceyloo0625 yapıyorum ağırısı mı var dedim şurup olsun masaj olsun ama yok yAni ağlıyor sadece
Aselemine27 Glsn7581 bende çok sakinim aslında o ağladıkça şarkı söylüyorum onu seviyorum öpüyorum gülüyorum ama asla anlamıyor eşimde göreve gitti tek başıma bunaldım sanki
Aselemine27 Glsn7581 ben atakalara pek inanmıyordum doğurusı hiç araştırmadım da bu zmaana kadar hep rahat sakin şekilde karşıladım ama bu hali bi başka asla susmuyor sürekli ağlıyor yAni
Glsn7581 Aselemine27 diş ağrısı olabilir mi acaba benimkinin bir yerde yer edinmiş muhtemelen 5 6 ayda çıkar
Helio Aselemine27 hemşeriymişiz 😃 benim bebişim 4 ay 12 günlük. Memeye olan düşkünlüğü arttı. Gündüz uykusu azaldı. Yarım saat uyuyup uyanıyor. Bir de ağlayarak uyanıyor. Acı çeker gibi. Çözüm olarak müzik dinletiyorum. İçinde çocuk şarkıları olan bir liste hazırladı babam. Bir de taşınabilir hoparlör aldık. Çok hoşuna gidiyor.
Cinarikom Benim bebeğim 3,5 aylıkken başladı bu atak. Şuan 4,5 aylık bir haftadır tahatım bitti sanırım. Hiç uyumazdı 20 dk idi öğle uukuları. Bir haftadır 2 saat uyuyor zorlamıyaneırıyorum öğle uykusumdan. Geçiyor geçecek merk etmeyin.