Neseee Hanımlar merhaba 5 aylık bebeğim ateşle birlikte grip oldu ateş 38,3 max 39 ama çok huysuz burnu tıkalı halsiz burnunu açıyorum sürekli ve calpol veriyorum ama başka önerebileceğiniz şeyler var mı çok ihtiyacım var lütfen 🙏
Sevdamiray Neseee öncelikle çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah bizde o aylarda çok ateş yaşadık 1 hafta boyunca sadece calpol nemli bezler el soğuk pres yaptık vücuduna sabırlı olmak gerekiyor sürekli takip Li olmak lazım havale geçirmemeis için birde kan tahlili yapıldımı eğer enfeksiyon yada vs başka birşey yoksa bence diş de çıkarıyor olabilir korkmayın inşallah birşey olmaz bana kalırsa diş çıkarıyordur sonra grib gibi de oluyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Neseee Yüksek ateş genelde enfeksiyon belirtisi ama bu ara salgın olan grip değil de 6. Hastalık
Neseee Sevdamiray çok teşekkürler hiç bir şeyi yokken bir and grip gibi oldu bende hastalandım hava değişiminden diye düşünüyorum ben biraz ince giyinmiştim ama o her zamanki gibiydi belki dişte olabilir çok sık takip ediyorum
Kahvelihome Merhaba bizde 5.5 aylığız anneli oğullu nezleyiz oğlum balgamlı öksürüyor hastaneye gitmedik viksle acı elma yağı ile ayak altı göğsünü yağlıyorum