Klyldrm Arkadaşlar ayak baş parmağımda tırnak batması olmuş hafif ama sert olduğu için kesemiyorum düzgün birazda içerde almış etin içerisinde, bunu yaşayanlar var mı ne iyi geliyor baya canımı acıtıyor
2603 Klyldrm hamile olduğumdan beri eşim tırnaklarımı kesmeye başlamıştı o kestikten sonra hep batmalarım oldu sürekli batan yeri kesmeye çalıştım ama tekrarladı hep ben de bekleyim yorumları
Ceyloo0625 Klyldrm soğan alın ısıtın parmağınıza bağlayın ve üzerini poşet veya sitres filmle bağlayın . İltihabını söküp yumuşatıyor birkaç gün yapın . Sonra biraz ılık su da bekletip sabunlayipb törpü ucuyla batan kısmı çıkarın düz kesin. Öyle öyle düzeliyor ben öyle yapa yapa düzelttim .
Klyldrm 2603 benimde eşim bir kere daha olmuştu düzeltti. Tırnaklarım yuvarlak uzuyor düz kesmeye çalışsamda yanda illaki batma oluyor peki acıyor mu sizinde ayağınızın üstüne bastığında
Klyldrm 2603 ay benimde kızarmış yanı şimdi sıcak suya soktum iyi geliyormuş sıcak su sonrasında kalan parçayı içerden çıkarmaya çalışıcam. İlerlediğinde tırnağı çekiyorlarmış ona dayanamam