Buderu Kızlar suana kadar hep ağda kullandımama çocuk varken baya zor oluyor aşıırı vakit alıyor. Eğilatör kullanan varmı ? Jilet gibi çıkarıyor diye duydum doğrumu varmı epilatör önerileriniz
oglunucoksevenn Buderu yoo ben kullanıyorum hiç de jilet gibi çıkarmıyor. İncecik seyrek ve tüy gibi oluyor kıl görünümü gidiyor
Bugsbunny1 Buderu valla ben yıllardır epilator kullanıyorum jilet gibi çıkarıyor diyen ilk kez sizden duydum . Hicte öyle değil gayet memnunum .
uzlet Buderu Ben de kullanıyorum ama bu kişiden kişiye kıl yapısına göre değişir canım kimsin de çabuk çıkarır kimisinde geç kendin deneyerek öğrenirsin ancak
oglunucoksevenn Buderu braun kullanıyorum ilk seferlerde acıtıyor evet ama dişini sıkarsan sonraki alımlarda acı azalıyor
sademinannesi Buderu en başından beri epilasyon aleti kullanıyorum git gide seyrekleşti hiç öyle ağdadan sonra tüyler çıkarken sert sert gelmiyor cansız ince şekilde geliyor ben braun kullanıyorum çok memnunum
Buderu Bugsbunny1 kısa tüyleride alıyormu canım. Mesela bacakta çıkan tüyler kısaykende alabilirmiyiz
Bugsbunny1 Buderu evet canım her türlü alıyor minik minik olsa bile alıyor .Braun Silk epil 3 bendeki memnunum yani