ruzgar11 AselG valla biz aptamil conformil 1 numara 300gr kullaniyoruz. yogurt ve pure vermeye de basladim ama cocuum doymuyo . 3.gunun sonunu gormuyo mama 😥 cok pahalilar ya zor yetisiyoz valla 😐
Gozde25 AselG valla oğlum 1 ay 1 haftalık 900 gram tam 1 hafta gidiyor ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum ama emmiyor sadece mama
Durununannesi11 AselGsadece mamayla besleniyor kızım ilk zamanlar 800 grmlıklardan haftada bir bitiyodu daha sık beslendikleri için şimdi 6 aylık okdukk ek gıda falan deerken 1 kutu nerdeyse 1 buçuk hafta gidiyo
Minikprensmmm Kızlar evdeeczane.com diye bir site var en uygun orda bebek mamaları ben hep ordan alıyorum son kullanma tarihi de ta 2020 lerde falan
Bebeminnie AselG 6 aylık ayda 4 kutu 800lük mama içiyor, ek gıda aldığı halde böyle 360 tl sadece maması
Minamom AselG sadece mama ile besleniyor 3 ay 25 günlük ayda 6 kutu 900 gr aptamil aliyoruz. Şimdi bebelac golda gectik mama reddi olduğundan ondada aynı olur sanırım
Ela11 AselG aptamil pronutra advance 800 gram kullanıyorum 1 hafta 5 6 gün gidiyorr günde 4 5 biberon 120cc içiyor ek gıda falanda yok mamanın fiyatı da marketlerde 145tl ebebekte 109tl
Minamom Ela11 é bebekteki eski üretim marketlerdeki gaz problemini hafifletmek için yeni çıkan formül
Betul055 4 aylık kızım sadece mama ile besleniyor aptamil conformil kullanıyoruz ayda 8 kutu gidiyor 300 g ücreti de 70 tl 😏
[silindi] AselG evolvia 800 gramlık 1 hafta anca gidio ek gıdada alıyor olmasına rağmen. 10,5 aylık oğlum
Gymy AselG valla çok pahalandı ya Sma kullanıyorduk 800 gram 1ayda 4tane 4ay 27günlük değişiklik yapcam mamada yetişmiyo artık acaba bebelac gold nasıl 🤔