Alnalprdha Kızım sürekli bir çığlık ağlama takıntı halinde daha fazlası hatta ama birkaç gündür iyice arttı bu ve korkmaya başladık sizde durum nasıl
Nurtalib Alnalprdha benim oğlumda surekli küsüyor bende normal mi acaba diye dusunmeye basladim bi sey ister olmaz veremem derken bakarim odasina gider kapıyı kapatir acayip sinir bozucu oluyor ama
Singlemom Alnalprdha 30 aylık benim kızımda istemediği cevaplar duyunca çığlıklar önüne geleni fırlatmalar aynı bende var🤦♀️ Korkuyorum idare ediyoruz bi şekilde napalım
Halimea Nurtalib benimkide oyleydi birde küstüm senle diyiyo aşırı komik oluyo 🤭 istedigini vermedigim an kapıyı yuzume kapatiyo ,bu ay duraksadı bu hareketleri
Alnalprdha Nurtalib bizimki koşuyor evin en uç köşesine yerlere atıyor kendini çığlıklar aglamalar hıçkıra hıçkıra
Nurtalib Halimea kac aylik seninki canm bende oyleyim aslinda esimle falan tartissak pek konusmadan odayi terk eder giderim ama gercekten benm cocugumda bana yapinca hakkaten sinir bozucu oluyormus😂
MerveKayraTugra Alnalprdha gerçekten artık çok zorlamaya başladı en basitinden tuvalete çişini niye yapmış ona ağlıyor çişimi geri ver anne diye elini yıkarken kolu niye ıslanmış ona ağlıyor
Nurtalib Alnalprdha canm benimkiker de ikizler büyüdükçe daha ds kötüye gidiyor bu cocuklar bi zaman sonra gecer insallah
Nurtalib Alnalprdha korkma canm simdiki cogu cocuk oyle biraz daha büyüyünce duzelir istedikleri olmayinca çıldırıyorlar zamane cocuklar bi değişik işte