Kadersizxww Kızlar dolapta market sütü almıştım bı bardak aldım içinden dolapta duruyor 1 hafta oluyor bişey olmusmudur kullanabilirmiyim atayimmi çöpe
Fenty Kadersizxww Taze sağılmış inek süt max 2 gün diye biliyorum ama paket sütler biraz daha uzun olabilir.
Halimea Kadersizxww bizimki 1 haftayı bile bulmuyo 1 gunde bir siye bitiriyo . 4 gune kadar birsey olmaz 1 hafta açik agzı sıkıntılı gibi koku falan varmi
TheLittlePoncik Kadersizxww 2 hafta bozulmadan durduğunu bilirim. Kutu sütler kolay kolay bozulmuyor. Kokusunda tadında bişey yoksa kullanıyorum. Çocuğa vermiyorum ama.
TheLittlePoncik Halimea dolapta yazmış buzdolabıdır diye tahmin ediyorum. Bende kutu açıldıktan sonra buzdolabında tutuyorum bozulduğuna denk gelmedim hiç.
GiybetReis Kadersizxww 2 gün içinde bitmeli , kutu üstünde yazıyor , kenarında köşesinde ufak bi yazı var ama ben kaynatarak kullanıyorum. Nescafe felan yapıyorum.
BuzluKahve Kadersizxww market sütü derken uht mi günlük pastörize mi? Günlük süt en fazla 3 gün duruyor.