alptoyyy Figen2207 bide kardeşim danino yüzünden zehirlendi küçükken o yüzden hiç vermeyi düşünmüyorum
Minnakelifim03 Figen2207 hayır danino meyveli yoğurt evde kendinde yapabilirsin hangi meyve varsa püre haline getir suyuyla beraber yoğurtla karistir. Çok daha lezzetli oluyor
alptoyyy Bikedibikizannesi vermeyin gerçekten kardeşim küçüktü günde iki üç tane yerdi zehirlendi sonra 🥲
Bikedibikizannesi alptoyyy çok geçmiş olsun 🌸 ben genel olarak hazır paket gıda kendimde az tüketiyorum kızıma hiç vermiyorum yapbildiğim ne varsa kendim yapıyorum en sağlıklısı
Efem123 alptoyyy Melsbahar benimkide öyle ya evde yapıyorum meyveli yoğurt yemiyor danino alıyorum bazen gerçi ben almiyirum eşim alıp veriyor onu çok seviyor 🤔 birde benim eşim arada gofret çikolata dondurma herşeyi yediriyor ya kverme diyorum ama yinede veriyor
Melsbahar Figen2207 yaa ben veriom arada sewioda ewdeki yogurtu hiic sewmio napsam ne etsem yemio mecuriyetten veriom arada
tenceretavakuskana Figen2207 kızıma kucukken babannesı alıstırmıstı bıraktırdım cok skur artık agzına surmuyo evde yapıyorum onun yerıne muzu ezın guzelce yogurtun ıcıne koyun hatta yazın dondurucuya atıp ustune dondurma cubugu takıyorum dondurma nıyetıne yıyo
Daenerys Sütaş babymix yoğurt veriyorum araştırdım bir sıkıntı yokmuş. Kendi yaptığım yoğurdu yemiyor. Onu da ayran yapıp içiriyorum.
Deletedmom27337 Daenerys sütaşın ki aşırı şekerli danino bi nebze ona göre az şekerli ama gene de vermeyin bence bizi bile bayıyo çocuklar ne yapsın. Bi besleyiciliğide yok
alptoyyy Daenerys baktım tabi ben yıllardır muz çilek felan yoğurda ezip koyar yerim oğluma da aynısını yapıyorum
Tatlisannedilekk Figen2207 ya kendim meyveyi ezip yoğurda koyup meyveli yoğurt yapiyorum yada yoğurdu ayrı meyveyi ayrı yediriyorum, oğlum 1buçuk yaşında hazır vermedim hiç
Kizimmmmm Figen2207 hayır daha hazır yoğurt bile vermedim. Kefiri bile kendim yapıyorum. Kızım 23 aylık.