Elaninannesi2021 Emziren anneler çok acıkıyo musunuz. Ya ben deli gibi yemek istiyorum durmadan. Doğum kilolarım gitti ama böyle yersem yine alicak gibiyim.
Masalingonunannesi Elaninannesi2021 bende oyleyim ama.malesef sut alerjimiz oldugu icin yiyeceklerim cok kısıtlı yemek istiyorken yiyin gotsin 😔
Elaninannesi2021 Deletedmom00881 ayy gerçekten mi😅 hele tatlı şeylere Öyle zaafım oldu ki dayanamıyorum😂😂
Elaninannesi2021 Ndrg-12 elim ayağım titriyor benim resmen geceleri karnım gurulduruyo böyle değildim eskiden😅😅
Elaninannesi2021 Aysegul93 asla yetmiyor yediklerimiz biliyorum hep başkasının porsiyonundan alıyorum bide😅😅
Aysegul93 Elaninannesi2021 sabah kahvaltıda ara öğünde ne yiyecegimi ara öğün yerken öğlen ne pisirecegimi düşünüyorum bu döngü böyle devam ediyor eşim şok.oluyo sen hamileyken bile böyle değildin diye 😀😀
Deletedmom_11 Elaninannesi2021 her kahvaltıda bi ekmek bitirir oldm. Hamileyken bu kadar kilo almamştm 😔
Baloglumm41 Masalingonunannesi benim oğlumda alerjik tatlı işini çözebildiniz mi krizlere giriyorum ama hepsinde ya süt ürünü var ya yumurta çikolatada yasak 🚫 var mı bi öneriniz 😕
Busramnida Masalingonunannesi sizin belirtiler neydi alerjiye kaç aylıkken öğrendiniz şuan ne kadarlık