Gryffindor Eşim yemek siparişini sehpanın üstüne bırakmış ve poşetteki yazı sıcakla birlikte bir güzel sehpaya işlemiş. Nasıl çıkar acaba ? Fikri olan yazsın lütfen. Lake olduğu için cif sürmek istemedim ama yine de denedim fayda etmedi
Deletedmom00881 Gryffindor bi bezi ütüleyip sıcak sıcak yazının üstüne bırakın, bezi kaldırır kaldırmaz yağ çözücü sıkın inşallah geçer
Gryffindor Deletedmom00881 çok geç gördüm malesef henüz tazeyken kesin fayda ederdi ama denicem yine de
FZC Gryffindor ben genelde böyle olduğu zaman 5 dk yoğun çamaşır suyuyla bekletiyorum sonra süngerin yeşil kısmıyla ovalıyorum
Gryffindor FZC Çamaşır suyuyla bastıra bastıra ovaladım çıktı 😍 sehpanın yüzey pürüzsüzlüğü gitti sanki ama olsun lekeden iyi duruyor. Teşekkürler ❤️
FZC Gryffindor canım kardeşime bir sorayım koruma için bir şey var mı yok mu die tekrardan sürebileceğin
FZC Gryffindor kardeşime mesaj attım küçük yaştan itibaren mobilyacı da çalıştı şimdi üniversite de okuyor geri dönüş yapmadı şuan derste sanırım bana geri döndüğünde yazarım sana
FZC Gryffindor canım sordum kardeşime pütürlü yüzey için ne pütürünü giderir die bir şey olmuyormuş sürmüyorlarmış bu konuda yardımcı olamadım kusura bakma canım ya
Gryffindor FZC Estağfurullah canım uğraşmış olman yeter çok sağol ❤️ pütürlü kullanırım yapacak bir şey yok canlar sağolsun 😃