Asel_Hira Bebeğine özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Memnun kaldığınız sigorta şirketleri hangileri?
Destina Asel_Hira benim yıllardır var evlenince eşimle paket halinde yaptırdık. Doğumumuda sigorta karşıladı. Şimdi oğlumda sigortalı doğduğu günden itibaren. Aldığınız paket içeriği önemli. Sigortacıydım bu arada artık anneyim 🤗
Destina Asel_Hira Asel_Hira benim yıllardır var evlenince eşimle paket halinde yaptırdık. Doğumumuda sigorta karşıladı. Şimdi oğlumda sigortalı doğduğu günden itibaren. Aldığınız paket içeriği önemli. Sigortacıydım bu arada artık anneyim 🤗
Destina Asel_Hira benim yıllardır var evlenince eşimle paket halinde yaptırdık. Doğumumuda sigorta karşıladı. Şimdi oğlumda sigortalı doğduğu günden itibaren. Aldığınız paket içeriği önemli. Sigortacıydım bu arada artık anneyim 🤗
MNCAKY18 Asel_Hira tamamlayici sagoik sigortasi yaptirdim beni ve bebegime allianz cok uyguna geldi seneye bidaha yaptircam
Peline Eşim allianz yaptırdı önce kendine bana ve kızımıza.. kendine olmadan bana ben olmadan da bebeğe yapılmıyor 🤣 anlaşmalı özel hastanelerde yararlanabiliyosun.. 15 tl muayene ücreti alıyorlar testler fln ücretsiz.
Asel_Hira Peline Eşimin var çalıştığı şirket yapıyor ☺️ Ben ve kızım için araştırıyorum ama hangisi daha iyidir bilemedim. Allianza bi bakıyım ben tesekkür ederim 💙🙋🏻♀️
Peline Asel_Hira rica ederimmm 🤗 senede 8 hakkın oluyor.. acile gittiğinde ücretsiz yararlanabiliyorsun . Diş ,psikiyatri ve gebeliği karşılamıyor maalesef. Gebelik için de Doğum poliçesi gerekiyormuş Doğum ve muayene herşeyi karşılıyor.
S_D Asel_Hira siz esinizin sigortasından faydalanamıyormusunuz. Benimde özel sağlık sigortam var çocuğum faydalanıyor.
Asel_Hira Destina İyi içerikli bi sigorta poliçesi yaptrmak lazım. Takip için gidiyoruz kanı idrarı fln testlerle nerdeyse 400ü buluyo sigorta daha mantıklı bikere öder kurtuluruz ☺️
Peline Destina aynen biz paket konusunda biraz acele ettik galiba tam araştıramadık :) yine de memnunuz ama :) seneye artık iyice araştırıp yaptırırız 🤗
MNCAKY18 Asel_Hira tamamlayici saglik sigortasi yaptirdim bana ve bebegime allianz cok uyguna geldi seneye bidaha yaptircam
teachersrn Asel_Hira halk sigortamız var istediğim hastanede geçerli 10 muayene+lab işlemleri dahil, çok iyi bence