ipeysi merhabalar biz sünneti yaptırdık bugun 2.günümüz iyiyiz şükür ilk gün aglamalar, uykusuzluk ve huzursuzluk oldu fakat cok abartı değildi🙏🏻 Doktorumuz surup ve krem verdi onlar rahatlatır dedi iyileşmesini de hızlandırıyor 😊 ama kremi sürmek işkence oraya dokunmak bebeğin durmaması vs. Eldivenle sürdüm her defasında ama içim gide gide 😔🤦🏻♀️ ilk gün ne bez bağlattı ne pet bardak koymama izin verdi agrısı coktu bende zorlamadım uyuyana kadar bezsiz dolastı 😀 tabi birkaç yere kaçırmalarımız oldu ama hallettim 😊 gece uyumadan kremi sürüp Pet bardağı koyup bagladım uyudu 😊şükür toparladı biraz hala bardakla geziyor ama enfeksiyon, kanama, cok asırı şişkinlik olmadı. 1 haftaya tamamen toparlanmıs olur. 😊 Hic stres yapmayın agladıkca sakin kalın ki sizde sakinleşsin, ben emzirirken babası üflüyordu sürekli gülüyordu hatta bizim balböcük😊😊 ilk gün evimiz kalabalıktı herkes oyun felan oynuyordu cok aklına da gelmedi insallah sizinki de hafif atlatır bitip gidince iyiki diyeceksiniz sizde😊