saresmami Benim kizim 5 ay 23 günlük☺️ Simdiye kadar hic aklima gelip de biraz biraz destekli oturtmaya calismadim. Bir kac gündür ya bacak arasinda elime tutarak oturtuyorum bazen de mama sandalyesinw koyuyorum kisa kisa tabi. Acaba nezaman kendi dengesiyle oturmaya baslar ki? sizinkiler nezaman desteksiz oturmaya basladilar? Nasil yardimci oldunuz bebislere? Bilgi öneri hepsini detayli istiyorum 🤣
eceunverkanra saresmami 6ay 18gunluktu☺️ 4,5aylikken yavas yavas kucagimda destekli oturtmaya basladim,5.ayindan sonra da koltuga yanlarina destek koyarak oturttum o sekilde destekledim
BabyYoda saresmami Doktorumuzun önerisiyle 3.ayda destekli oturttuk. Günde 10-15 dakika kucakta başladık. Sonra kanepede yastıklarda destekledik. Şu an 7 aylık 1 aydır desteksiz oturuyor
Nursena0606 saresmami yaklaşık 1 ayı bulur. Biraz geç başlamışsınız. Zamanla alışır. 4.ayda başladım. Yarın 6 aylık olacak desteksiz oturuyor. Tabi çoğu zaman oyuncağına uzanmak için atıyor kendini 🙄. Henüz uzaklık, yakınlık, düşme, korku algısı yok.
saresmami tugbahy6 birden bire kendisi mi oturmaya basladi yoksa öncesinden herhani bir desteginiz oldu mu? ☺️
Milena11 BabyYoda saresmami bizde o şekilde 3.5 aylık başladık tam 6 ay 3 günlükte kensi kendine oturdu ama artık 5 buçyk aylık bebeği kısa kısa oturtmanıza gerek yok oturabilir biran önce oturtmaya alıştırın destekli veya desteksiz ek gıda başlayacak yakında😊
eceunverkanra saresmami Suresini kademeli arttirdim hep, 2dk,5dk,10dk seklinde 5bucuk aylik oldugunda destekli bir sekilde uzun sure oturabiliyordu durmak istedigi kadar tabi cok oturmayi sevmiyordu🙈