Nazl Kızlar kızım emzik tutamadım kucukken simdi 10aylık varmı aranızda emzik alıstıran sonra bu aylarda?? Yoksa beni emzik olarak kullanıyor cok zorlanıyorum
kelebekkk Nazl daha ne istiyorsun ya ne güzel kullanmasın bizimkide uyurken kullanıyo hiç istemediğim şeyler kizimda var ya
Bernur_GT Nazl aynı benim kız :) benim ki de 6 aylık emzik almadı bi türlü bu saatten sonra da alışma diyorlar hep gece sürekli uyanıyor meme ağzında dursun istiyor bende zorlanıyorum baya ama Allahım başka sıkıntı vermesin
Jelibon Yeğenim o aylarda boş biberon ucunu emmeye başlamıştı😂 emzik emmiyordu. Gerçi denedikleri emzik uçları biberonla aynı değildi belkide ondan emziği almamış olabilir. biberon emziği emmeden önce uyuturken çok ağlıyordu sonra azaldı ağlamaları.
kelebekkk Nazl uyuyunca memeyi birakmiyomu gece kalkıyor kızım emziriyorum tekrar yatırıyorum bidaha uyanmiyor
Nazl kelebekkk bırakıuor ama her yarım saatte bi memeye kalkyor ve benden baska kmse uyutamıyor memesiz uyuyamıyor işe baslıcam başlayamıyorum
Nazl kelebekkk doluyor ya yol doyuyor devam sütüde veriyorum cunkku zaten ek gıdaya gecemedik bile aslaa 10 aylıgız meme deva süyü seklnde gidiyoz
kelebekkk Nazl 10 aylık ama kahvaltı falan biseler yemesi lazım artık 7 aylık 16 günlük kızım veriyorum bende az az meyve biseler tarhana çorbası falan dene bence sendd