Gamzefisne Bebeği 6 aylık olan anneler oruç tutacak misiniz ben çok kararsız kaldım bebeğim doymazsa diye 😟
Cansudkmts Gamzefisne bence tutma canım ya 6aylıkta olsa hemen pat diye ek gıda verilmiyor Kİ doymuyorlar birde almaz yemek ek gıdaları anne sütün azalma olur ilk 6 ay anne sütü önemli derler ama aslında 1 sene emzirmekte güzel
cikolatahurma Gamzefisne ben tutucam gün içinde yiyip içen biri değilim fırsatım olmuyor sütüm de var şükür.
Sedagmlksz Gamzefisne benimki de 9 aylık anne sütü artı ek gıda gidiyoruz. Bir gün denicem baktım ki sütüm çok etkileniyo bırakıcam
Gamzefisne Ek gıdaya başladık ama aynen şuan sadec tadım yapıyoruz yogunlugumuz anne sütü yani arada kaldım çocuğumun hakkinada girmek istemiyorum çok kararsız bı konu
Hulyasya Gamzefisne canm ilk bir yıl anne sütü asıl besin kaynağı bebeğin ve altı aylık benek pek de ek gıdayla beslenemex ki anca tadım
Gamzefisne Hulyasya şuan zaten sadece tadım ayindayiz küçük tadimlar yapıyoruz bakalım sutum etkilenmezse birgun denemek istiyorum