Leonsmom rica ederim, özel klinik, internete ismini yazarsanız çıkar, bütçeniz nedir bilmiyorum ama ben geçen ay 2200 TL ye yaptırdım pansuman hiç yapmadim sadece klipsin çıkarılmasından 1 gece önce yarım saat falan suya oturttuk kuvetinde oyuncakları ile oynadı, klips çıktıktan sonra da bepanthen krem surduk zaten çok kısa sürede iyileşti , süreci anlatırsam da ben çok pimpirikliyim 1 hafta önceden uykularım kaçtı, ama gittiğimde çok rahatladım hatta keşke daha önce yaptirsaydim dedim çünkü benim bebeğim artık dönmeye başlamıştı hakim olmak biraz zor oluyor, gittiğimiz gün önce pipiye lokal anestezi ignesi yapıldı o arada doktor bey bizi odasına aldı ve bütün sünnet sürecini detaylı bir şekilde anlattı hatta neredeyse sünnet işleminden daha uzun süre bilgi verdi bize çok rahatlattı onun sakinliği size de geçiyor zaten, o arada uyuşma zaten gerçekleşiyor, sonra bebeğimi ben giremedigim için babası ile beraber işlem yapılacağı odaya aldılar 5 dk içinde bitmişti o gün ağrı kesici şurup ve pipiye ağrı kesici jel kullqndik bunları da doktor yazdı eczaneden aldık o gece dönmemesi için ben başında bekleeim ama sizin bebeğiniz küçükmüş sanırım donmuyorsa gerek yok hiç uyanmadı aglamadi önceki günlerden hiç farkı olmadı 4 gün sonra suya oturttuk 5. Gün klips çıktı ve bıkac gün pipiye hiç dokunmadan üzerinden krem sıktım nasıl yapılacağını zaten gösteriyorlar benim keşke daha önce yaptirsaydim deme sebebim oğlumun hareketli olması oldu yoksa operasyon çok kolaydı