Minnakkk Gunaydın anneler iki cocuklu, hayattan 😍 7 bucuk aylık ogluma patates tostu yaptım şimdi de 3 bucuk yas kızıma ekmek pizzası yapacagım beraber yiyeceğiz 😂 siz neler yapıyorsunuz kahvaltı fikirleriniz var mı
Milena11 Minnakkk nasıl yiyor ya nolur taktik ver 😅 kuru ekmek dışında hiç bişe kemirmiyor. Sabah kahvaltısı haşlanmış yumurta sarısı avakado peynir pekmez avakadoyla yumurtayı çatala eziyorum oeynirle pekmezi ayrı veriyorum. Sadece yumurta verceksem sıcak suyla biraz yumuşatıyorum katıyı nasıl yedircez😅
VERA19 Minnakkk Tarif dünyası köşemize de bakmanızı öneririm❤️ Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz🌺
Efemin_Annesi Minnakkk bende cizgi filim acip yediriyorum zorla ama ben daha kati seylere cok gecemedim ya kasik mamasinda sayiyorum hala 10 ayligiz
Minnakkk Milena11 yemiyor ki 😂 her yolu deniyorum ben de ozellikle yumurtayı hic yediremedim bu zamana kadar. Ama patates tostu sevdi en azından bes altı yudum attı 😂
Minnakkk Snowglobe yemiyor ki benim sıpa 🙈 ne yapsam hep cöp oluyor bugun ilk kez bes altı yudum aldı patates tostundan yese seve seve yapacagım da 😂
tospirikannesi Minnakkk omlet dışında hiçbirşey yemiyor nasıl başka birşey yedirebiliriz ? Bugun mekemen yaptım yemedi
Minnakkk tospirikannesi bende cok zorlanıyorum ilk bebeğim boyle değildi tadına bakmak isterdi bu begenmediği zaman hayatta agzını acmıyor. Patates tostu deneyebilirsiniz onu sevdi ve yumusacık oldu
Minnakkk Efemin_Annesi bence Pütürlü vermeye calısın cunku zamanla hep pure tarzı seylere alısıp onları isteyecek. Ben basından beri pure vermedim su an yudum şeklinde ciğniyor kendisi
Minnakkk tospirikannesi 1 tane patatesi hasladım catala ezdim iyice içine 1 yumurta sarısı biraz kasar peyniri ya da lor peyniri karıstırın tost makinesinde Yaglı kagıdı arasına dokun ve pişirin yumusacık oluyor
Minnakkk bebekarven hic belli olmuyor cok ciğnemiyor ama keyfi yiyoruz zaten azıcık yediği için bazen 5 dk da bitmiş bile oluyır 🙈 hala cok cok az yiyor zorlamıyırum hic ne yerse diyorum