Sevgi2121 öncelikle bebeğiniz 6 aylık olduğu için mutlaka rezene tavsiye ederim sabah akşam (ölçüsü verdiğiniz ilaç ölçüsüyle aynı bnm kızım 4 aylık 1 çay kaşığı veriyorum sıkışırsam çok ağlarsa ) rezeneyi ezerek yapmanız gerekiyor. 2. Olarak bebeğinizin fiziksel bir şeyi olmadığına emin olmalısınız alerji bağırsak prob vs çünkü alerji uykusuzluk yapıyor veee en zor kısım bütün işlerinizi halledin 1 hafta sadece yemek yiyebileceğiniz kadar zaman kalacak hatta ben akşam yemeği yemeden yattım uyku ağır bastı. İlk gün 1 saat 20 dk civarı uğraştım gündüz ,gece uykularında 2. Gün gece uykusunda 3 saat uğraştım tam 3 saat🙃 Uyku sinyalleri çok önemli kimi bebekte sakinlik kimi bebekte ağlama yapıyor kimi bebektede inanmazsınız ama enerji patlaması yapıyor bnm bebeğim öyle uyku saati gecince uykusu kaçıyor ve gülücükler saçıyor ama uykusu var ben biliyorum o yüzden uyutuyorum. Bebeğin karakterine göre zaman değişecek 6. Ayda uzmanlar daha kolay olduğunu söylüyorlar çünkü alışkanlık kazanma yetileri artıyormuş umarım öyle olur. Veee gelelim eğitime öncelikle bebekler genelde sabah 7-8-9 civarında fiziksel olarak kıpırdanır ağlar uyanmaya çalışır o sinyal çok önemli bnm kızım ağlıyor bende onu günaydın diyerek uyandırıyorum çok ağlarsa kucağıma alıyorum gözlerini tam açmadan geri koyuyorum yatakta uyanması çok önemli. Baya uzun oldu ya.detaylarda atladıklarım varsa lütfen detaylıca araştırın eksikler olmasın. Uyku arkadaşı edinmeniz gerekiyor mutlaka çünkü bebeklerin uyku döngüleri oluyor gündüz yarım saat civarı gece daha uzun ama bebeğe göre değişiyor saat bebek uyku ark kendini güvende hissedip bir süre sonra geri uyuyacak. İki üç gün bebeğinizi gözlemliyoruz sinyalleri anlamaya çalışıyoruz not tutuyoruz kaçta uyudu kaçta kaka yaptı kaçta ağladı neden ağladı kaçta acıktı gibi sonra bu durumları ayına göre saatlendiriyorsunuz mesala bizimki 4 saatte bir besleniyor(arada acıktıpını anladığımda daha erken) ve 2 saatte bir 1.5 2 saat uyuması gerekiyor. Allah kolaylık versin🙃