Nilaydemir Üç bucuk aylık besin alerjisi bebeğim var..ek mamaya geçicem..ne sıklıkla kaç cc içiyor bebişleriniz ve gece uyandırıyor musuz yoksa kendisi ağlayınca mı besliyorsunuz..yardım lütfen🙏
mlkbykk Nilaydemir 3 ay 5 günlük oğlum gündüzleri 3 saate bir 110-120 cc içiyor. Gece de ne zaman acıkırsa o zaman kalkıyor
BuseBlt Nilaydemir 150 yada 120 CC içiyor 4-5 saatte bir. Geceleri kipirdanmalari basliyor zaten uyandırıyorum
Ftstagrammm Nilaydemir canım 3 saatte bir 120 cc vermen yeterli olacaktır kendi sütün varsa 120 cc onu ver yoksa mama ver
Sudee96 Nilaydemir 3 ay 14 günlük gündüz iki saatte bir gece 5-6 saat uyanmıyor beslemiyorum sonra devam
Nilaydemir Sanırım beni keyfi emmeye başladı biraz çünkü emziriyorum sütüm bakıyrm hala var ama doymamış gibi 60cc mama içiyor sonrasında..kilosu düşük ona rağmen..valla çevremde görüyorum toplu bebişleri içim gidiyor benim bebeğim neden zayıf diye
Elo89 Nilaydemir öyle düşünüp kendinizi strese sokmayın kilolu çocuk demek sağlıklı çocuk demek değil aynı zaman da zayıf çocuk da sağlıksız demek değil.. sağlığı yerindeyse her ay alması gereken ortalama kiloyu alıyorsa gelişimi boyu baş çevresi yerindeyse zayıf olsa nolcak..