Nilaydemir Merhabalar 3,5 aylık bebeğim var çoklu besin alerjisi var bazen sütüm yetmiyor mamayla besleyenler kaç saat arayla kaç cc mama veriyorsunuz??gece uyandırıyor musunuz yoksa ağlayınca mı besliyorsunuz
Melesss Nilaydemir 3 saate bir besliyordum o ayda gece uyanmasını bekliyordum zaten maksimum 5 saate uyanıyordu
mlkbykk Nilaydemir acıktıkça kendisi uyanıyor. Bir ya da iki defa. Uyandığında 80-90 cc civarı içiyor.
Melesss Nilaydemir 90ccyi alıyorsa verin bebeklerde fışkırarak olmadığı takdirde kusmalar normal. Bizimki 120 içiyordu şu an 6 aylık hala 120 içiyor. O zamanlar bizimde çıkarıyordu birazını
Nilaydemir Melesss çok teşekkür ederim benim bebeğim malesef biraz zayıf gidiyor emziriyorum üzerine mama veriyorum ama kilo alımı yavaş..acaba ben mi az veriyorum diyorum ama demek normalmiş..belkide alerjisinden dolayı az alıyor😭
Melesss Nilaydemir genetik de olabilir. Ne kadar istiyorsa verin. Yenidoğan olup 180cc alanı bile gördüm
Nilaydemir mlkbykk o zaman normal içiyor..kilo alamıyor demek ki yapısı böyle bebeğimin..doğdugundan beri kaç g aldı 3 ayda