Ftsbgr Azı dişi çıkaran var mı ne yapmak lazım oğlum baya kötü uyku yeme hiç birşey kalmadı yardımcı olur musunuz
ilahiyatci_Mom Ftsbgr akısına bıraktım ama insanlıktan cıktım bür azı dişini iki ayda cıkardı oğlum. Uykuyu unuttu yemedi içmedi cok fena zorlandı . Callgel diş jeli kullandım ama bilmiyrm bence o da fayda etmedi
irva Ftsbgr Gündüzleri tetagil kullandım akşam gece rahat uyusun diye ağrısı vs sıkıntı çok olmasın diye calpol,dolven arası gittim bir kaç gün.Patladıktan sonra biraz rahatladı zaten.
Deletedmom_22 Ftsbgr ağrı kesici verdim akşam uyumadan önce. Alttaki ve üstteki azıları aynı anda çıkmıştı o yüzden zor çıktı baya
Daphnemom 4 küçük azı aynı anda patladı bizim çok sorun yaşamadık. Yiyebileceği şeyler verin daha çok biraz damaklarını rahatlatmak için soğuk dişlik falan belki 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ftsbgr Bnde calpol dolven veriyorum Hep bizim de 4. Azı diş çıkıyormuş ama Bnde insanlıktan çıktım damakları sanırım kötü ağzına birşey sürmüyor gece zaten uyku yok bize de doktor sprey verdi bide ilaç verdi umarım çabuk çıkar kaç gün sürer acaba
Hyena0801 Bizde son büyük azıları çıkarıyor aynı el ağızda huysuz gece saat başı kalkıyor geçici dönem sabretmek lazım başka şeyi yok