ebruli_pyz Evimi temizlemek için bir yardımcı çağırdım ama nerden başlayalım bilmiyorum bana fikir verirmisiniz? Dip bucak temizlik
Caganbal ebruli_pyz sürekli kullanılmayan odan varsa başlayabilirsin ya da yatak odası hemen sök perdeleri kaldır halıları başla 😂
Jellybon_555 ebruli_pyz bence oda oda gidin kafanız karışmasın yatak odasının herseyini temizleyin kapatın misafir odasını tuvalet banyoyu böyle komple bitirerek ilerleyin
Ekvatoral ebruli_pyz bize gelen ablalar ilk mutfak balkonundan başlar hem süpürge gürültüsü olmaz sabah sabah. Hem de oda gibi camlı olunca herkes senin balkonlar oda gibi derler oradan mutfak salon oturma odası yatak odası çocuk odası koridorlar wc banyo ile işi bitirirler
2cocukannesi__ ebruli_pyz mutfak kullanmadığım oda yatak odası oturma salonu ara koridor banyo yallah 😀
Sedagns Ben mutfaktan başlamayı tercih edenlerdenim mutfak halledildiyse (dolap içleri ve kiler çok zorluyor çünkü) gerisi çorap söküğü gibi geliyor duvar silersiniz ardından camlar en son tabanları silersiniz banyo ve tuvalette en sona kalır