Sessizol Kullanıp memnun kalan var mı? Varsa banada söyleyebilir mi iyisini kötüsünü ve hanımlar kaç aylıktan beri binmeye başlayabilir
Teemo07 Sessizol aldım hiç kullanmadı geri sattım, 9 aylıktı. Yürüme meraklısı oldugu için işime yaramadı 😒
kuzey-21 Sessizol ablam e bebekten aldı. Gayet güzel ama gel gelelim ki fazla kullanmadım oğlum çok durmuyor. İki hopluyor oyuncaklarıyla oynuyor sonra ağlıyor.
nickimikili Sessizol prego kullandım oğlumda örümceğe benzeyenlerden 5 aylıktı ben koydum ancak doğrusu 6-8 ay arası kullanmak benim oğlum iri yapılıydı halihazırda oturuyordu o yüzden endişe etmedim
Hilalse Sessizol zor bulduk o kadar para verip aldık sıfır hiç sevmedi oğlum sonrada zor sattım hiç kullanılmamıştır resmen yarı fiyatı gitti çöpe para attım sanki yürüteç alsaymışım yerine belki daha erken yürürdü 18 ayına bir hafta kala kendi yürüdü
Samilknur41 Ben hoppala felan almadim cok kısa süre kullanacagi icin. Sallanir yürüteç aldim cok guzel cokta memnunuz suanda
Samilknur41 Sessizol dursa bile ne kadar kullanir ki. Tabi durumunuz varsa alın istemezse bile sorun olmaz ☺️ ama daha fonksiyonlu seyler daha gec sıkılmasına sebep olur o yuzden cok finksiyonlu urunlere yoneliyorum ben
nickimikili Sessizol valla tavana asılanlarda oyuncak yok oyuncaklılarında oyuncağı az onlrda durmaz o sabit olanlardan alırsanız durabilir bizimki durmuştu baya prego marka almıştık 😅
Samilknur41 Sessizol cok sanmıyorum ya bebekler cabuk sıkılıyor yani en azindan benimki oyle aldığım oyuncakları daha almiyor illa bizim kullandigimiz seyleri istiyor sonra daha iki hafta bisi oldu sallanir yürüteç alali ondan bile sıkıldı az biniyor artik
nickimikili Sessizol şubat indirimi vardı ebebekte ebebeğin kendi markasının aynı tip ürünü vardı 150-200 lira gibi bir şeydi sanırım ve ikinci elde bakın bence artık ben ikinci ele yönleniyorum açıkçası
bukaga Sessizol doktorum örümcek ve yürüteç kesinlikle önermedi, yürüme arkadası bize cok iyi geldi🙏🏻
Sessizol bukaga yok bende örümcek yada yürütec almayacağım zıp zıptan bahsediyorm içine koyup zıplanan tavana asılıp