Abc Kızlar bugün spiral taktırdım kaymasından korkuyorum doktorum dikkat et dedi ama sormayı da unuttum ev süpürme vs gibi isler kaymasına sebep olur mu? Birde çıkarırken cok can yaktığını söylediler ürktüm açıkçası öyle mi?
Annesininprensesi Abc benim kontrolüm vardı bugün kaymış çıkardı acayip moralim bozuk 😭 acımıyor kim dediyse yalan söylemiş takılması ne kadar acıyorsa çıkarması da o kadar
melek_42 Abc ağır kaldırmaman gerektiğini biliyordum taktırmadım ama bir de zıplama hareketlerinden kaçınman gerektiğini
melek_42 Abc ağır kaldırmaman gerektiğini biliyordum taktırmadım ama bir de zıplama hareketlerinden kaçınman gerektiğini
Annesininprensesi Abc ev süpürmeden falan kaymaz demişti sadece regl dönemlerinde ağır kaldırma ve vajinal duş yapma elle müdahale olunca kayıyormuş benim öle birşey olmadı ama yine de kaymış😓
Abc Annesininprensesi Yaa demekki belirtisi de olmuyor tekrar taktirmayi düşünüyor musun? Birde çıkarırken takarkenki gibi aparat kullaniyorlar mi?
Annesininprensesi Abc evet aparat takıp makasla çıkarttı sanırım takılmayacağım bi daha kayar endişesi yaşamak istemiyorum 😓
Annesininprensesi Abc inşallah kan verdim bugün ama geri çekilme yöntemi oluyordu kontrolü bekledim kayar diye korundu eşim iyi ki de korunmuşuz 🙄
[silindi] Abc 1 ay sonra kontrole cagırmadılar mı? Bence cıkarmaktansa takması daha zor en azından benım oyle oldu ayrıca herkese yaramayadabılıyor asırı kanamam yuzunden 2 kez takıp cıkarttırdım
Abc [silindi] Çağırdılar ama benim oglum 11 buçuk kilo onu kucağıma aldıkça kanamam oluyor sanki kayacak diye endişe ediyorum