AslanannesiAyse Bebeğim 10 aylık alttan iki dişi var bu ayın hediyeside üstteki dişler patlamış dünden beri ateşi yükseliyor yanakları kıpkırmızı vücudu alev alev 🔥 ilk anneliğim tecrübesizim o ağladıkça kahroluyorum 😞
Busranur34 AslanannesiAyse eğer dış olduğundan eminsen zeytin yağına bı kaç tane karanfil koy dolapta biraz beklet damaklarina sür rahatlatır
Deletedmom_8 AslanannesiAyse şuan ben de nöbetteyim. Ilık su kompersi uygulaya bilirsin. Fitil varsa oda çok etkili oluyor
AslanannesiAyse Busranur34 valla 38.7 çıkıyor 😑 ilk dişleri çıktığında götürdüm hiçbişey yapmadılar fitil yazıp gönderiyor bende zaten onu veriyorum
AslanannesiAyse Deletedmom_8 evet yaptık mendili ıslatıp ıslatıp koydum başına bide buzlu su yaptım vücuduna sürdüm nasıl ağlıyor allahtan ki emiyor ilk dişte 3 gün emmemişti 🙇🏻♀️
AslanannesiAyse Busranur34 var ama o fayda etmiyor acile gidince doktor kendi yazıyor fitl ne zararı olur ki 🙄
Feyza150710 Canım bize de doktor diş hafif ateş yapar demişti .38.7 yüksek ateş gibi eğer bu gece ve gündüz düşmeşse bencede mutlaka doktora götür.