umrandal Anneler bebeğim 6.5 aylık önce ateşlendi ve ardından ağzında aft oluştu önce yanak iç kısmında ve sonra dilinde çok huysuz sinirleniyo ağlıyo yaşayan anne vat mı bu durumu neden oluşur bebeğimin canını çok yakar mı 😐
Dilaraa umrandal valla geçen bana oldu o aft yarası hemen doktora götürün 23 yaşında kadınım zor dayandım öyle acıyıp yanıyor ki anlatamam en sonunda bir ilaç kullandım sürdüm ağzıma geçti hiç beklemeden doktora gidin neyse ilacı versin kullanın çok kötü birşey
Ezgi38 umrandal şuna aynısını yaşıyoruz 9 ay 18 günlüğüz ilk defa oldu ve dünden beri kıyamet koparıyoruz
Janss umrandal Ateş yapabiliyor maalesef . Doktorunuzun numarası varsa ulaşıp damla ya da krem önerisi isteseniz çok iyi olur aslında . Can yakıcı oluyor 😞
Deletedmom0340 umrandal evet canım hem anneliğin verdiği bir durum bu hemde çok küçük ve savunmasızlar. Dertlerini anlatamıyorlar🙈umarım en kısa sürede iyileşir🤗
Ezgi38 Dilaraa ben götürdüm ama ilaç vermedi 1 ay karbonatlı su ile sil geçmezse vereceğiz ilaç dedi bir ay nasıl dayansın yavrum ağrıya 😢
umrandal Dilaraa Çok geçmiş olsun kızım sürekli ağlıyo ateşten dolayı götürmüştük o zaman az vardı doktor normal demişti ağzındaki yaraya diş çıkarmadan önce dönem dönem olur dedi. onun için birşey vermedi
umrandal Ezgi38 doktora görürdünüz mü? kızım çok uysal bi kızdı ne olduysa aft yarasından sonra oldu yemek bile yapamıyorum sürekli mız mız
Ezgi38 umrandal bizimki de öyle inan sabah kalktığımdan beri yeni oturtabildim ne uyuyor ne yiyor ne oturuyor sürekli huysuz canı çok acıyor çünkü