ikizannesiiii Kızlar 1 yaşına girecek ikiz kızlarım var tek gelirimiz eşimin maaşı o da bir hafta demeden bitiyor yetmiyor kesinlikle. Çalışmak istiyorum bebeklerime bakacak kimsem yok evden yapabileceğim ek iş tavsiyesi olan var mı ??
Hep_mi_uykusuz ikizannesiiii Mahalle pastaneleriyle gorusup tatli icli kofte yapabikirsniz yada gunler icin.
Birbebek34 ikizannesiiii belirli bir bütçeniz varsa toptan birşeyler satıp para kazanabilrsiniz.ikinci el uygulamalırdan sabit kargoyla gönderim yaparsanız iyi gelir elde etmis olursunuz . Mesela çocuk tokalari bandajları olabilit veya yeni cıkan uzun süslü bebek coraplarinfan alıp satabilirsiniz belki fikir olur.Evde ek iş ilanlarına da asla inanmayın kac kişi dolandırildı
tugcemma ikizannesiiii Allah yardımcınız olsun. Umarım gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Yalnız bu süreçte netten sizin arkalı önlü kimlik fotonuzu ve adınıza olan banka hesap numaranızı isteyenler ve size evden iş imkanı sunacağını söyleyenler olursa uzak durunuz. 🙏
ikizannesiiii Birbebek34 evet dolandırılanları biliyorum o yüzden çekiniyorum bende. Keşke olsaydı ama sermaye yapabileceğim bir bütçem yok maalesef.
ikizannesiiii tugcemma Amin çok teşekkür ederim hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻 evet biliyorum çok fazla kişi dolandırılmış o yüzden danışmak istemiştim
Birbebek34 ikizannesiiii sizin, bebeğinizin ,evde olan kullanamadığımız ürunleri ikinci el uygulmasindan satarak para kazanabilrsiniz .o parayi da biriktirip bence az sermayeyle biseyler alabilrsiniz😊
ikizannesiiii Birbebek34 evet şimdiye kadar kıyafet Yürüteç gibi şeyler sattım uygulama üzerinden ama biriktirmeye fırsatım kalmadan bez mama derken bitiyor anlayamadan. Allah herkese helal kazanç nasip etsin çok zor 😔
Birbebek34 ikizannesiiii Allah yardımcınız olsun inşaallah ❤ belediyeye başvuru yapın isterseniz e devletten. bi cok arkadaşım para yardımi alıyor hem markette kullanabilecgin kart veriyorlar hem de para
Betusunannesi ikizannesiiii eliniz yatkınsa eğer örgü gibi birşeyler yapabilirsiniz. Bebek ceketleri falan çok güzel oluyor. Yapıp satabilirsiniz. Yada makrome yapabilirsiniz. Makrome zevkli oluyor bi bakın isterseniz
ikizannesiiii Betusunannesi evet el yatkınlığım var çok da severim böyle şeylerle uğraşmayı ama satabilir miyim ki ?