buselidunya sebahat2525 Geçen sene bebeğim çok küçük olduğu için tutmamıştım ben, sonrasında tutabiliyorsanız öyle yapın derim ben ☺️
Merveensarelisa sebahat2525 Kasım annesiyim tutmucam malesef ek gıda alsaydı tutardım ama ben yemezsem su icmezsem sütüm olmucak aç bırakamam onu seneye kazasını tutarım nolcak farz değil zaten emziren ve hamilelere
Bitikmomi sebahat2525 31 ocakta doğum yaptım tutmayacağım bu sene. İlk bebeğimde Ramazan’da 2 aylıktı yine tutmamıştım
48316ELIZAN sebahat2525 48 gunluk sutum cok azdi emzirerek arttirmaya calisiyorum mamada veriyorum tutucam diyorum cevrem sutun komple kacar diyor ayrica gun icinde emzirdikten sonra asiri su icme istegim var bende bilemiyorum😑
momoftwo2 Biri 21.5 diğeri 5.5 aylık nasıl tutucam bilmiyorum.. Güne sabah altıda başlıyoruz sonra oturmak dinlenmek yok ama tutmasam da vicdan azabı.. Zaten iki senedir tutmadım hep hamileydim çünkü 😅
Alparslanmomss Valla benim bebeğim 3 aylık ben tutucam inşallah Allah büyük bakalım iftar sahur arası çok su içersem birşey olmaz diye düşünüyorum