Yelda35 Kızlar çok fena grip gibi birşey oldum öksürük, burun akıntısı bildiğiniz Çeşme, eklem ağrısı. EmZiriyorum 19 aylık oğlum. İçebileceğim parol dışında bir ilaç var mı?
25moonlight2021 Yelda35 bala sarımsak katıp yiyebilirsiniz hızlı etki eder. Öksürük için bisolnatur yada proxar tavsiye ederim temiz içerikli onlar.
[silindi] Yelda35 gibi bişey oldum diyorsun canım bence önce bi test ver imkan varsa hemen . Benşm kızımda 17 aylık bizde covid olduk yeni bitti karantina . Bir anda boğazıma yanma hissi bi aprı girdi gece yatcak zaman sabah kalktım çok kötü hastayım akşama dayanamadım gittim birde test verdim poziitfim sonra kızıma bulaştı falan derken covid kanda enfeksiyon yapıyormuş onun için ateşi düşmüyormuş baya bi ateş sorunu yaşadık falan . Bunu felaket tellalı gibi anlattım özür dilerim ama ihmal etme diye söylüyorum . En ufak bişey de tedbir almamız gerek çocuklar zor atlatıyor çünkü . parol geçirmezse calpol . Çocuk içinde bunları dene oda yoksa fitil falan ver canım ayakları çıplak olsun ateşi olduğunda tek kat giydir 🙏🏻 Geçmiş olsun.
Momanne06 Yelda35 bu aralar herkes bu halde bende öyleydim eklem ağrısı grip vs oğlum da hastalandı üstüne
Yelda35 [silindi] oğlum da öksürük var ve yarınndoktora götüreceğim. Kendim için sormuştun yarın gideceğim teste eşim çalıştığı için gidemedim ihmal tabiki edilmez. Küçücük çocuk derdini anlatamaz
TurkerNoyan [silindi] çocuk pozitifse anne de emziriyorsa ilaç tedavisi uygulanıyor mu ki ? Bende gittim test yapalım dediler istemedim çünkü dışarda soğukta kaldım üşüdüm ondan sonra başladı. O yüzden test yaptırmadım doktor da serum verdi ilaç vs oğlum 23 aylık o da ateşlendi doktora götürdüm kan aldılar idrardan baktılar. Kanda bi değerin görünmesi için iğne yaptılar. Gribal enfeksiyon dediler. Ben emziriyorum. Doktor oğluma vitamin de verdi. Test yaptırmama sebebim pozitif olmadığımı biliyorum ama olsam dahi ilaç kullanamayacağım diye düşündüm. O yüzden soruyorum korona olunca farklı ilaç mı aldınız
Momanne06 Yelda35 ben götürdüm burun akıntısı için serum fizyolojiyi önerdiler gösterdiler evde yaptım zar zor zaten hareketli bi çocuk imkansız ya
Hzal Yelda35 oksuru ve balgam artırıcı bir sürüp oneriyim size benim cocugumda hemen kesti ve 9 aylık bebeğim mukotik diye bir surup çok iyi bir doktora gidip kullanmaya başlamıştım
Momanne06 Yelda35 damla var ben onu da kullandım ise yarıyor geceleri iyi uyumuş oluyor en azından tavsiye ederim
[silindi] TurkerNoyan C vitamini ağrı kesici bide antibiyotik mi ne yazdıydı tam bilmiyorum canım pozitif çıkınca ağrı kesici bide vitamin içtim bol su vitaminli şeyler yedim fln öyle iyileşmeye çalıştık . Emziren içemiyor ilaç fln
_Evlatcennetkokusu_ Şu sıralar salgın var domuz gribi salgını oğlum öksürük ile başladı corona testi yaptılar negatif çıktı domuz gribi yaptılar pozitif çıktı o da kötü ben ilaç kullanmadım hep bitkisel yaptim kış çayı birde karabiber bal zencefil tarçın bunları karıştırıp yedim çok iyi geldi