Esma93 Kızlar 6 ay oldu takali adetim 15 gune cikti onun dışında da ara ars leke oluyor cok yoruldum varmi başına geken ne zaman duzelir
marscicegi Esma93 bende 1.5 ay oluyor taktirali çok bir bilgim yok ara ars lekelenmelerim oluyor bide adet günüm ve miktarı arttı, normalde kaç gün sürüyordu sizin 15 gün çok uzun geldi bana ama
Uygar_melek_momm Esma93 benimde aynı şekilde malesef cok yoğun kanama oluyor 10 güne yakın da sürüyor ilk 3 gün özellikle cok sıkıntılı geciyor
Esra-zaman21 Bende taktım hiç bir buçuk ay önce attım sadece bir kere leke tarzında oldu daha adet olmadım hangisi normal acaba
Esra-zaman21 Esma93 doğumdan sonra bir kere oldun spiral taktıktan sonra lekelenme tarzı oldu Bugün doktora göründen spiral yerinde dedi
S08m Bu kadinlarin ne bitmez cilesi var ya hamilelik vucut gidiyo dogumda can acisi sonra bebek bakimi lohusa sendromu korunma icin spiral sonrasi bilmem ne valla rabbim acisin bize
Beren-2020 Benimde adetin süresi aynı 7 gün ama kanın miktarı arttı, aralarda leke falan olmuyor çok şükür