Btlylmz Merhaba 3 yaşında bebeğim var ama 2 yaşındakilerle aynı boyutta. Konuşması zekası felan yerli yerinde hamdolsun ancak bedeni çok küçük. 2 hafta önce doğmuştu ondan mıdır bilmiyorum. Babası 183 cm ben 163 cm. Boyu uzasın diye ne yapmalıyım ?
Rika Btlylmz balık yağı boy uzatıyor, duzenli saglikli beslenme ve ketojenik beslenme saglikli guzel kilo aldiriyor
Btlylmz Sarikuzumalp pandemi başladı başlayalı boy kilo takibe gidemiyoruz. Doktor almıyor. Bilmiyorum o yüzden ama 90 civarı sanırım.
Minikprenses_1 Btlylmz bizimde aynı 28aylik eşim 185ben 165 kizim aşırı iştahlı değil ama iştahı yerinde olsada minyon yani kilo almıyor 12.1kilosu boyu da 90di sanırım
duzelicezinsallah Btlylmz boyu kilosu ne kadar peki ? Benim kızım da 4 ay sonra 3 yaşına girecek cok minyon. Kilo da almıyor ne yapsam bilmiyorum şurda bekleyeyim fikir sahibi olan biri yazar belki.
Ayse252125 Btlylmz kısa kalmaz bence uzun olur benim erkek kardeşim 6 yasına kadar hep zayıftı ve yemezdi hiç iştahı da yoktu, evdekiler de baya uzun sonra bi anda uzadı büyüdü önünden yemekleri alıyoruz hala 15 yaşında 189 boyu 😅
Hohomoromu Btlylmz bizimkide öyle 3 yaşında en fazla 92 cmdir oda öyle mi bakalım siz gittiniz mi doktor a ölçüm yaptırdınız mi ne dedi doktor yaşıtlarıyla yanyana gelince küçük kalıyor üzülüyorum sonra sağlık olsun diyorum en önemlisi o cunki ama boyunda çok kısa olsun istemem tabi