Sum5721 Materzioglu ne yazıkki bizdede aynı sorun var doktorumu en son gittiğimizde yumurtular inmiyor demişti son zamanlarda gözlemliyorum hiç inmiyor 1 yaşa kadar inmesi beklenir demişti ama gittiğimiz zaman söyleyeceğim bir kez daha
Gizo87 Materzioglu bizde de aynı sorun var. Sağ testis boş. Prematüre doğdu 16 Nisanda 1 yaşına girecek. Belki küçük bir operasyon ama çok üzülüyorum yinede. Doğumdaki yoğun bakım sürecinden sonra hastane adı bile geriyor beni. Umarım iner bebişlerimizin testisleri 🙏
Materzioglu Sum5721 bizim de biri indi torbaya diğeri daha inmedi 9 aylık olunca hala inmemiş olursa operasyonla torbaya indircekler. Siz kanguru takıyo musunuz? Bize bi kaç kişi kanguru yürüteç falan yasak dedi de bende korkuma takamıyorum.
Melis89 Bizde yumurtalığında su var dendi hamileyken doğumdan sonra da dr baktı su an icin bisey yok gibi duruyor ama şişlik olursa getirin demişti fıtık olabilir dedi
Materzioglu Melis89 fıtık daha kötü inşallah şişlik falan olmaz. Doktorumuz bize fıtık ameliyatı daha zor oluyo testis operasyonu ufak bi müdahale dedi yada bizş korkutmamak için de demiş olabilir
Sum5721 Materzioglu yürüteç kullanmıyoruz kanguruda oğlum 9 aylık olacak haftaya daha geçen gün 1 kere kullandık biri düşmüştü torbaya ama oda kaçıyor devamlı durmuyor
Materzioglu Sum5721 bugün doktoruna götürdük muayene için kanguru yasak diye bilimsel bişey yok ama yinede ben önermiyorum aşağıdan baskı uygulanmasını dedi. Hala biri kasıkta inmemiş. Haziranda bidaha gidicez hala inmediyse ameliyat tarihi vericek.
Eminegarip Bizimde sol testis inmemiş doktorumuz cumartesi sünnet ile beraber yapacak o kadar araştırdım ki günlerce aylarca tek çare ameliyat biz anneler korkuyoruz ama küçük kolay bi ameliyat deniliyor🙄
Materzioglu Eminegarip bizdede sol indi sağ kasıkta. Haziranda hala inmemiş olursa ameliyat tarihi vericek ekim gibi ameliyat olur muhtemeln.ameliyat sırasında sünnetinide yaparız dedi Küçük bi operasyon diyo doktorda ama sonuçta genel anestezi altında olucak insan korkuyo. Alkah yardımcımız olsun. 🤲
Materzioglu Gizo87 umarım inşallah. Ameliyat ne kadar basitte olsa el kadar bebeklere olunca insanın içi darlanıyor.