arzucekic Kızlar 3 günlük anneyim. Sürekli emzirmeye çalışıyorum ama göğüslerim taş gibi ve mastit yolunda ilerliyor. Lütfen yapabileceğim ne varsa söyler misiniz
Boncuk21 arzucekic lahana yaprağını buzlukta bekletip göğsüme sardım biraz bekledim inanın iyileşti . Burda yazmıştı birileri Allah razı olsun
birminikdev arzucekic Tıkalı bir damar olma ihtimali yüksek. Meme ucuna dikkatlice bir bakın beyqlık var mı? Onu açmanız gerekir varsa. Ütüyü yanınıza alıp havluyu ısıtıp ısıtıp memeye koyun, duşun altında memeleri sağın elle süt boşaldıkça rahatlar
kahveebadem arzucekic emzirdikten sonra kalan sütü sağın. Kaşık biberon veya enjektörle verirsiniz sagdıgınızı.
Anneogull Duşa gir sıcak suyla masaj yap mastitin olduğu yere elinle biraz sağ dustaykende. Çıktıktan sonra da emzir hemen. Bende de sürekli oluyor. Her defasında bu şekilde yapıyorum.
NldTk birminikdev benim göğüs ucumdada beyazlıklar var ve sürekli şişlikler oluyor göğsümde ne yapabilirim bunun için mastit mi oluyor uzun süredir var bu
Hiratugba Bende olmuştum sağ göğüste kızarıklık ateş üşüme oldu direk hastaneye gittim antibiyotik verdiler 1 hafta sağ göğsümden emzirme dedi doktor emzirmedim daha sonra geçti antibiyotikle
Materzioglu arzucekic ılık bi duş yapıp sağmıştım iyi gelmişti ama tabi en iyi geleni bebeği sürekli emzirmek. Göğüs ucunda çatlak varsa doktorundan krem yazmasını isteyebilirsin iyi gelir heralde ben yazdırdım ama duşla sağmak yeterli gelmişti çatlakta olmmıştı.
kahveebadem NldTk sivilce şeklindeyse steril bi enjektör ucuyla patlatıp şişlik geçene kadar sağın veya emzirin.
birminikdev NldTk O beyazlığı açarsanız bir anda süt akıp geliyor zaten. Steril enjektör iğnesi ile beyazlığı kaldırabilirsiniz. Şişlikte gidecektir muhakkak. Enjektör iğnesi deyince canınız acıyacak gibi düşünmeyin o beyazlık üstte kabuk gibi bir şey zaten hiç hissetmezsiniz
Nur9920 arzucekic emzirmek emzirmek emzirmek gerekirse de sağmak tek çareyi bında buldum diyebilirim çok zor Çok geçmiş olsun😞
Atmaccca Benim doktorum önermişti lahanayı göğsünüze sarın bekleyin yarım saat olur 2 saat olur benim öyle geçmişti ama mutlaka yapın
Biri1 arzucekic mastit olunca önleminizi alın yoksa çok çekersiniz.Devamlı emzirin ve sağmaya çalışın sıcak havlu koyup koyup sağmaya çalışın.Çaresi bol bol emzirmek