LeMabelle Annelerim bu gümüş kapağa ne kadar süre gerek duydunuz. Resmen hiç çıkarmıyorum bununla yaşıyorum mucize gibi birşey ama bağımlısı olmak istemiyorum 😂😂😂 meme ucumda kapakla gezmek istemiyorum 😂😂
MrsMavisss LeMabelle bende öyle asla çıkarmıyorum mememden 🤣🤣😍 ama onu çıkarınca Göğüs uçlarım aşırı hassas sudyene deydiremiyorum 😀
Betes LeMabelle silikon üç demeyebilirsin ilk zamanlar ya da göğüs pedi kullan ben yaralar geçince çıkardım
LeMabelle 1ana1bebe şuan yaralarım yok iyileşti çok şükür ama meme ucu hassasiyetinden takıyorum çamaşıra değince canım acıyor 😅 hassasiyet geçiyormu ki 2 3 aya
1ana1bebe LeMabelle tabi tabii geçiyor merak etmeyin, ben sadece sporcu atleti giyiyorum hic bir sorun olmuyor
Balyavru LeMabelle ne zaman süt vermeyi bırakırsam o zaman hayatımı kurtardı resmen. Doğumdan itibaren kullanmaya başladım ve ne bir yara oluşumu ne de ağrı hissettim. Bi kaç gün çıkardım ve oğlum diş cikarma aşamasında göğüslerimi mafediyor hemen kullanmaya devam ettim. İyi ki var 😂😂😅
Alpler2020 mervemir- doluyordu tabi zaten emzirmek için alınca kendi dökülüyosu😃temiz bi mwndille siliyordum
LeMabelle mervemir- doluyor evet 😅 yaa dökmeye kıyamıyorum ama mecbur döküyorum bebeğimede içirmek istemiyorum sonuçta gümüş içinde beklemiş süt
mervemir- Alpler2020 tesekkur ederim benim bazen kendi kendine kayıyor üstüm başım ıslanıyor da merak ettim 😅
Senaa11 LeMabelle 2 ay kadar taktım sanırım ondan sonra çıkardım 2 3 gün biraz hassaslaştı sonra normale döndü. Uzun uzun takmaya lüzum yok bence ama ilk zamanlar resmen kurtarıcı 🙏
mervemir- LeMabelle tesekkur ederim benim bazen kendi kendine kayıyor üstüm başım ıslanıyor da merak ettim 😅